Over SolarTek

 SolarTek helpt u grootschalige zonnepaneleninstallaties te monitoren, onderhouden en te optimaliseren. Dit doen wij door middel van onafhankelijk advies, hoge expertise, en krachtige software en hardware. 

SolarTek is een zusterbedrijf van Solar Comfort. Beide onderdeel van de J.C. van Kessel Groep. Solar Comfort is opgericht in 2008. Solar Comfort levert zonnepaneleninstallaties aan de particuliere en zakelijke markt. Om goede systemen te kunnen leveren zijn we steeds actiever geworden met onderzoek en het onafhankelijk testen van de panelen.

Enkele jaren geleden zijn wij panelen van verschillende merken gaan testen. Bij binnenkomst van de panelen is door een onafhankelijk, extern bureau de zogenoemde ‘vermogensoutput’ van een paneel bepaald. Kortom: wat zou het resultaat van dit specifieke paneel zijn als we het plaatsen? Hier ontdekten we vreemde, onverklaarbare verschillen. Daarnaast lieten we het paneel ook controleren op schade. Dit deden we door de panelen in een mobiel laboratorium extra te controleren. Vervolgens zijn alle resultaten met de opgegeven specificaties van de fabrikant vergeleken; komt het overeen met wat ze moeten leveren? Al snel vielen een aantal merken af en waren onze partners bepaald. 

Na een aantal succesvolle jaren met Solar Comfort werd het tijd voor een nieuwe stap: SolarTek. SolarTek is gespecialiseerd in het onderhouden en monitoren van PV-installaties. Een installatie is een grote investering die zichzelf moet terugverdienen en opbrengen. Wij helpen u met het behalen van een zo hoog mogelijk rendement over een zo lang mogelijk periode. 

Meer weten over de J.C. van Kessel Groep? Klik hier om de online brochure te bekijken.

 

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input