Over SolarTek

Onze focus is uw rendement. SolarTek is gespecialiseerd in het monitoren, onderhouden en inspecteren van complete PV-installaties en grootschalige zonneparken voor de zakelijke markt.

 

Wij helpen onze klanten met het behalen van een zo hoog mogelijk rendement over een zo lang mogelijke periode. Hiervoor moeten alle onderdelen van een PV-installatie in topconditie zijn én blijven. SolarTek zorgt hiervoor met een combinatie van inspecties op locatie en monitoring op afstand.

 

JCVANKESSEL Groep

SolarTek maakt deel uit van de JCVANKESSEL Groep. In meer dan 50 jaar is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een groep bedrijven die de gehele bouwketen beheerst en diverse activiteiten op het gebied van zonne-energie heeft.

 

We luisteren écht, geven advies, zijn volledig transparant, houden de regie en werken binnen budget. Altijd. Daarmee bieden we de rust en zekerheid waar uw project om vraagt.

 

Demoruimte

Hier maken wij u wegwijs in een PV-installatie. De zonnepanelen op de demoruimte zijn aangesloten op een monitoringssysteem, zodat u de opbrengst van de zonnepanelen kunt zien. Op het dak van de demoruimte zijn zonnepanelen met de meest voorkomende celafwijkingen geplaatst, zodat we u het verschil in vermogen en opbrengst kunnen tonen.

 

Een optimaal rendement behalen?

U kunt ons altijd bezoeken! Wij ontvangen u graag in onze Energiekamer. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

SolarTek | Onze focus is uw rendement

 

Een PV-installatie moet zich terugverdienen met topprestaties.

Ook een optimaal rendement behalen?

 

Neem contact op

ONZE ANDERE BEDRIJVEN