Onderhoud zonnepanelen

Eén keer per jaar komen wij op locatie langs voor een inspectie van uw PV-installatie.

Permanent monitoren van de prestaties van uw zonnepanelen en PV-installatie is belangrijk om op afstand de vinger aan de pols te houden. Maar één keer per jaar komen wij langs voor onderhoud op locatie. Sommige belangrijke defecten of verbeterkansen vallen immers alleen op tijdens een inspectie op locatie.

Preventief onderhoud

Onze servicemonteurs controleren uw PV-installatie met het initiële auditrapport als basis en een lange inspectiechecklist. Ze nemen warmtefoto’s, voeren metingen uit en maken een benchmark van uw waarden met die van gelijkwaardige installaties. Waar nodig voeren we kleine en grote onderhoudstaken uit zodat uw installatie er zeker weer een jaar tegen kan.

Optimalisatievoorstellen

De beste manier om het rendement en de levensduur van uw installatie te maximaliseren, is door de prestaties van uw installatie nauwgezet te volgen. Dit doen wij door voortdurende monitoring en een jaarlijkse inspectie op locatie.

Kleine optimalisaties kunnen een groot verschil maken bij de opbrengst van uw installatie. Vaak zijn de kosten van een optimalisatie laag, de opbrengst is dat allerminst.

 

Jaarlijks onderhoud voor een
PV-installatie in topconditie.

PV-systemen

Waar nodig voeren we
kleine en grote onderhoudstaken uit

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-installatie? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over zonnepanelen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag