Monitoring zonnepanelen

Wij zorgen ervoor dat u alles uit uw installatie haalt.

Voor een optimaal rendement van uw zonnepanelen of zonnepark is het belangrijk dat een storing snel wordt verholpen. Merkt u een storing niet meteen op? Dan daalt het rendement van uw installatie direct. Zeker bij een zonnepark kan dit erg kostbaar zijn.

Met onze monitoringsabonnementen krijgt u een seintje zodra er iets misgaat met uw PV-installatie. We helpen u op afstand of we komen langs om het probleem op te lossen.

Hulp per mail of telefoon

Op afstand monitoren wij uw zonnepanelen en PV-installatie. Valt een omvormer uit of treedt er een andere storing op? Dan helpt het vaak al om uw omvormer te resetten. In dat geval sturen we u een email waarin precies staat hoe u dat kunt doen. Lukt het niet of is er een ander probleem? Dan helpen we u per telefoon, en eventueel sturen we een storingsmonteur langs.

Bezoek storingsmonteur

Sommige storingen kunnen alleen worden opgelost door een storingsmonteur, bijvoorbeeld als een onderdeel vervangen moet worden. Kiest u voor het Comfort abonnement, dan is het eerste bezoek van onze storingsmonteur per jaar inbegrepen. U betaalt geen arbeids- of voorrijkosten, alleen eventuele materiaalkosten brengen we in rekening.

Overzicht prestaties in jaarlijks rapport

Wilt u weten hoe uw zonnepanelen presteren? Bij beide abonnementen van SolarTek krijgt u jaarlijks een rapport dat inzicht geeft in het rendement van uw panelen of zonnepark. Zo kunt u zien of ze opbrengen wat u had verwacht. Ook kunt u hierdoor uw installatie goed vergelijken met andere installaties.

Abonnement Monitoring Standaard

  • Dagelijkse controle of uw PV-installatie goed werkt
  • Hulp op afstand bij problemen met uw installatie
  • Jaarlijks inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen

Abonnement Monitoring Comfort

  • Hooguit materiaalkosten bij eerste bezoek storingsmonteur
  • Dagelijkse controle of uw PV-installatie goed werkt
  • Hulp op afstand bij problemen met uw zonnepaneleninstallatie
  • Jaarlijks inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen

 

Onbezorgd uw rendement zien groeien met een monitoringsabonnement.


Monitoring zonnepanelen

Wij zorgen ervoor dat u het volledige rendement
uit uw installatie haalt

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-installatie? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over zonnepanelen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag