Inspectie zonnepanelen

Een hoger rendement van uw PV-installatie vraagt om strategische beslissingen gebaseerd op data.

Een hoger rendement van uw installatie vraagt om gefundeerde strategische beslissingen. Met een inspectie leren we uw PV-installatie door en door kennen. Met het inzicht dat wij hiermee in de werking van uw installatie krijgen kunnen wij snel ingrijpen wanneer nodig.

Inventarisatie

Een inspectie begint altijd met een inventarisatie en niet alleen van uw zonnepanelen. Wij kijken elk onderdeel van uw installatie na, en registreren het in een overzichtelijk en helder rapport. Zo weet u precies wat u in huis hebt, welke onderdelen ooit vervangen of beschadigd werden en waar alles zich exact bevindt. Die informatie is cruciaal voor een nuttige monitoring én om strategische keuzes te maken voor de toekomst.

Audit

Is het de eerste keer dat we uw installatie onder de loep nemen? Dan houden we graag een grondige audit. Dat betekent dat we niet alleen elk onderdeel inventariseren, maar dat we ook alles beoordelen op stevigheid, duurzaamheid, rendement en een handvol andere factoren. Op basis van onze bevindingen geven we u een maatwerk advies voor het beheer en onderhoud voor de korte en lange termijn.

SolarTek is gespecialiseerd partner voor grondige inspecties van uw installatie. Welke inspecties kunnen wij voor u verzorgen:

  • NEN 1010
  • NEN-EN-IEC-62446
  • NEN 7250
  • Scope 12

 

Een vakkundige inspectie aan uw
PV-installatie laten uitvoeren?


Greefa in Tricht

INZICHT VOOR EEN HOGER RENDEMENT
VAN UW PV-INSTALLATIE

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-installatie? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over zonnepanelen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag