Diensten

Het is voor uw rendement dan belangrijk een zo hoog mogelijke energieopwekking te genereren.

Zonne-energie is schoon, duurzaam, vermindert energiekosten en wordt gestimuleerd door aantrekkelijke subsidies. De subsidies worden hoger naarmate de hoeveelheid opgewekte stroom toeneemt. Het is voor uw rendement dan ook belangrijk een zo hoog mogelijke energieopwekking te genereren. SolarTek verzorgt het gehele onderhoud van uw PV-installatie of zonnepark van Scope 12 inspectie verzekeringsinspecties, tot preventief onderhoud en 24/7 monitoring.

 

Rendement zonnepanelen

Het directe, maar vooral het toekomstige rendement wordt bepaald door de kwaliteit van de gebruikte componenten van uw installatie. Om deze intensief te kunnen monitoren kiezen wij bij SolarTek uitsluitend voor de beste software om een gedetailleerd inzicht in de werking van uw PV-installatie te verkrijgen. Dat stelt ons in staat om eventuele problemen zo snel mogelijk te traceren en op te lossen of verdere optimalisaties door te voeren.

 

SolarTek voert Scope 12 inspecties uit

ONZE FOCUS
IS UW RENDEMENT

Vrijblijvend advies

Overweegt u een investering in een PV-installatie? Dan is het goed om weloverwogen te werk te gaan. We staan u graag terzijde met deskundig en gericht advies. En in onze demoruimte laten we u graag de technische mogelijkheden zien.

Ik wil graag advies

Vragen?

Heeft u vragen over zonnepanelen? Stel deze gerust aan een van onze specialisten. We staan u graag met raad en daad terzijde, geheel vrijblijvend uiteraard.

Ik heb een vraag